Riku Aalto,Ari-Pekka Lindberg,Lasse Seppänen – Treenaa terve ja timmi vatsa. Kirja

7,00

  • Pehmeäkantinen
  • K4 – Erinomainen
  • Painovuosi 2015

Saatavuus: 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): L1884/B12 Osasto:

Vatsa on elämämme keskiössä. Vatsa on esteettinen kehon osa, joka on suorituskyvyn ja terveyden perusta. Myös ruokavalio vaikuttaa kiistattomasti vatsan seudun ulkonäköön sekä hyvinvointiin. Litteä ja lihaksikas vatsa herättää ihailua. Treenattu keskivartalo kertoo samalla terveydestä, fyysisestä suorituskyvystä ja tahdon lujuudesta. Kirja kertoo, miten vatsalihaksia harjoitetaan oikein ja mahdollisimman tehokkaasti. Harjoitusliikkeiden lisäksi käsittelemme vatsan terveyttä ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Treenaamalla vatsalihaksia muokkaat kehoasi ja saavutat merkittäviä tuloksia terveyden kannalta. Pääasia on, että motivoidut säännölliseen harjoitteluun, säilytät innostuksen ja treenaat keskivartaloasi monipuolisesti!

Kirja soveltuu kaikille kuntoilijoille, painonhallintaan ja kiinteytymiseen tähtääville treenaajille sekä liikunta-, terveys- ja hyvinvointialojen opiskelijoille ja ammattilaisille.

Paino 0.5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Riku Aalto,Ari-Pekka Lindberg,Lasse Seppänen – Treenaa terve ja timmi vatsa. Kirja”

Vendor Information

  • No ratings found yet!