Ilmonen, Anneli ; Talvitie, Jyrki K. ; Giannoni, Daniel ; Ritvola, Veli Pekka ; Nitz, Kirsti – Kultakruunu ja höyhenviitta. Kirja

14,00

  • Kovakantinen
  • K4 – Erinomainen
  • Painovuosi 2001

Saatavuus: 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): L1559/B4 Osasto:

Kirja kertoo Etelä-Amerikan Andien muinaiskulttuureista. Teksti on 18 asiantuntijan kirjoittama ja perustuu viimeisimpiin arkeologisiin, antropologisiin, paleontologisiin, geologisiin, maantieteellisiin ja biodiversiteetin tutkimuksiin. Kirjoittajat ovat suomalaisia, perulaisia ja yhdysvaltalaisia alansa huippuja. Helppolukuinen teksti ja loistelias värikuvitus avaavat lukijalle Andien muinaisten korkeakulttuurien maailman, jonka kiehtovat, salaperäiset ja hämmästyttävät älylliset saavutukset tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Inkojen mahtavan valtakunnan muistaa moni, mutta inkat olivat vain jäävuoren huippu. Heidän kehittynyttä valtiotaan edelsivät Tiwanaku, Chimú, Moche, Vicús, Sicán, Paracas, Pukara, Recuay, Chancay, Chavín ja Nasca, jotka esitellään kirjassa. Monet suomalaiset tiedemiehet ovat osallistuneet tämän alueen tutkimukseen ja tehneet merkittäviä tieteellisiä havaintoja, keksintöjä ja löytöjä.

Paino 0.5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ilmonen, Anneli ; Talvitie, Jyrki K. ; Giannoni, Daniel ; Ritvola, Veli Pekka ; Nitz, Kirsti – Kultakruunu ja höyhenviitta. Kirja”

Vendor Information

  • No ratings found yet!