Valmista edullista tai nopeaa, tulista tai tyylikästä!
Alkupalat, salaatit ja kastikkeet, Liha- ja linturuoat, Riisi ja pasta, Kala ja meren antimet, Kasvikset ja tofu. Kirjan ohjeet ovat peräisin mm. Kiinasta, Thaimaasta, Kambodžasta, Intiasta, Indonesiasta, Jaavalta, Koreasta ja Japanista. Ruokaohjeiden yhteydessä on valmistusaika, annoksen energiamäärä ja ehdotus lisukkeesta sekä muunteluvihjeitä. Lisäksi kirjassa annetaan tietoa mm. kypsennystavoista, työvälineistä ja raaka-aineista sekä kerrotaan eri Aasian maiden ruokien leimallisista piirteistä ja eroista.
Angelika Ilies – Wok keittokirja
€5,00
- Kovakantinen
- K4 – Kunto erinomainen
- Painovuosi 2000
Saatavuus: 1 varastossa
Paino | 0.5 kg |
---|
Sinun on kirjauduttava sisään kun haluat kirjoittaa arvioinnin.
Vendor Information
- No ratings found yet!
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.