Amy Chua – Tiikeriäidin taistelulaulu. Kirja

9,00

  • Kovakantinen
  • K4 – kunto erinomainen
  • Painovuosi 2011

Saatavuus: 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1686/B7 Osasto:

Mistä johtuu, että kiinalaislapset pärjäävät ja menestyvät kansainvälisissä vertailuissa muita lapsia paremmin? Miksi kiinalaiset onnistuvat kasvattamaan matemaattisia neroja ja musikaalisia ihmelapsia?

Kaikki vanhemmat haluavat lastensa parasta. Länsimaisen kasvatusajattelun mukaan lapset pitää nähdä yksilöinä ja heitä kannustetaan valitsemaan harrastuksensa itse ja toimimaan omien mieltymyksiensä mukaisesti. Kiinalaiset haluavat varustaa lapsensa ennen kaikkea korkealla työmoraalilla ja vahvalla itseluottamuksella.

yalen yliopiston oikeustieteen professori Amy Chua kertoo kuinka hän kasvatti kaksi tytärtään traditionaalisen kiinalaiskasvatuksen mukaisesti – ankaran päämäärätietoisesti ja kunnianhimoisesti. Chuan lapset eivät saaneet kutsua ystäviään yökylään, katsoa televisiota eivätkä pelata tietokonepelejä. He eivät saaneet itse valita harrastuksiaan. äiti ei sallinut kymppiä huonompaa arvosanaa koulutehtävistä. Lapset eivät saaneet soittaa mitään muuta instrumenttia kuin pianoa tai viulua. Amy Chuan tavoitteena oli, että tytöt pääsisivät tuntikausien päivittäisen harjoittelun avulla soittamaan Carnegie Halliin new yorkissa. Tässä hän onnistui – ainakin osittain. Mutta näillä kasvatusmenetelmillä oli myös seurauksensa, joita Amy Chua ei osannut ennakoida.

Tiikeriäidin taistelulaulu on hätkähdyttävän suorasukainen ja provokatiivinen kertomus äidistä, tyttäristä ja äärimmäisistä kasvatuskeinoista. Se kyseenalaistaa länsimaisen curling-vanhemmuuden ja osoittaa, että lasten on saatava nauttia saavutuksistaan, jotka syntyvät kovan työn ja yrittämisen kautta.

Time-lehti valitsi Amy Chuan 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen listalleen vuonna 2011.

Paino 0.5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Amy Chua – Tiikeriäidin taistelulaulu. Kirja”

Vendor Information

  • No ratings found yet!