Kokemuksia Hetki ry:ssä!

Kokemuksia HETKI ry:ssä!

Haluamme HETKI ry:llä tehdä mahdollisimman positiivisen ja motivoivan työympäristön, jossa kaiki voivat tehdä mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä, jotta kaikki saavat näyttää omia taitojansa! Halusimme kysyä työntekijöiltämme mielipiteitä työskentelystä HETKI ry:llä. Tässä heidän vastauksia:

Toimintamme on mielestäni hienoa, koska tavara saa viimeisen käyttäjänsä helposti. Mielestäni HETKI ry:n toiminta on nopeutunut paljon ja uudet työntekijät ovat oppineet nopeasti. Työnteko täällä on stressivaapata sekä aikataulut ovat todella joustavia! Tila on lisääntynyt huomattavasti myymälän avulla. Työpiiri on todella mukava ja rauhallinen. Ihmiset ovat kiinnostuneet kierrättämisestä enemmän, koska se on niin helppoa. Olen myös oppinut paljon asiakaspalvelusta, kuvaamisesta sekä kuvien käsittelystä täällä!

Kiia, palkkatukityöntekijä

Toiminta HETKI ry:llä on loistavaa sekä todella hieno tapa työllistää ihmisiä. Työntekijämäärä on koko ajan kasvanut. HETKI ry on muuttanut elämääni, koska sain työpaikan nopealla aikataululla, koska kunnalla ei ollut juuri nyt tarjota paikkaa osatyökykyiselle. Työporukka on mahtava, koska kaikki ovat reippaita ja positiivisia. Työtehtäviä riittää monipuolisesti varmasti kaikille. Suosittelisin todellakin HETKI ry:tä työpaikkana.

Riina, työkokeilija

Mielestäni HETKI ry:n toiminta on hienoa, koska estämme hyvien, toimivien tuotteiden menemistä kaatopaikalle. Toimintamme on kasvanut koko ajan hyvää vauhtia. Olemme saaneet lisää lahjoituksia sekä avasimme myymälän! Olen saanut HETKi ry:ltä hyvän työpaikan sekä uusia tuttavuuksia! Mielestäni työporukka on kiva ja minusta on ollut kiva tutustua uusiin ihmisiin! Olen saanut oppia erilaisista kierrätystavoista sekä olen saanut opettaa työkavereilleni erilaisia viittomia, jotta kommunikointi olisi helpompaa! 

Terhi, HETKI ry:n jäsen

HETKI ry on muuttunut paljon hyvään suuntaan uusien tilojen takia. Elämäni on helpottunut hyvän työporukan takia ja kuvailisin asiaa  hengähdystaukona. Olen jaksanut paremmin ja energiani on riittänyt! Työnteko täällä on todella erillaista, monipuolista sekä hauskaa. Pidän siitä, että teemme kierrättämisesta helppoa ja nopeaa.  Koen, että mitä enemmän ihmiset kuulevat HETKI ry:stä, sitä enemmän se tulee vaikuttamaan ihmisten kierrätystapoihin.  Suosittelen HETKI ry:tä työpaikkana ja kierrätysvaihtoehtona! 

Anonyymi työharjoittelija

Koen että Hetki ry:llä on paljon mukavaa hommaa, joka ei käy tylsäksi. Työ on ollut erilaista ja monipuolista. Hommat etenevät nopeasti ja ripeästi, vaikka olemme muuttaneet vasta uusiin myymälätiloihimme. Konsepti on pysynyt samana, mutta toimintamme on silti kehittynyt paljon! Tilat ovat mukavat ja hyvät, samoin kuten on myös työporukka! Toiminta on edistynyt ja kehittyy jatkuvasti. Pidän ideasta, että  kierrättämistä helpotetaan ja nopeutetaan.  Suosittelen paikkaa työpaikkana ja kierrätyksenä, koska olen saanut tehdä mielekästä työtä hyvässä työporukassa! 

Jami, työharjoittelija

HETKI ry tekee mielestämme hienoa työtä, joka on todella arvostettavaa. Teemme kierrättämisestä helppoa kaikille! Uusia kehitysideoita tulee paljon ja hommat edistyvät jatkuvasti. Työporukka on todella rento ja mielestämme on todella hienoa, että työllistämme myös vaikeasti työllistyviä! Työnteko on vaihtelevaa ja hommat ovat erilaisia ja hauskoja, joista saa oppia paljon uusia asioita. Olemme muun muuassa hinnoittelleet tuotteita, siivonneet, järjestellyt työtiloja sekä myymälän ylläpitoa ja tehneet esillepanoja myymälään.

Roosa ja Sanna, työharjoittelijat 

HETKI ry tekee hienoa työtä mahtavalla tarkoituksella ja konseptilla. Koen toiminnnan edistyneen ja nopeutuneen paljonkin esimerkiksi uusilla tiloilla, paremmilla työmetodeilla sekä uusilla mukavilla työntekijöillä! Mielestäni työnteko täällä on todella hauskaa ja uniikkia. Olen saanut tehdä todella erillaisia töitä joka päivä, josta olen nauttinut todella paljon! Työporukka on todella rento ja lepposa, jonka kanssa teen mielelläni töitä! HETKI ry on antanut minulle mahtavan paikan oppia ja suorittaa työssäoppimiseni. Koen että HETKI ry on nopeuttanut ja helpottanut kierrättämistä ihmisille! 

Eetu, työharjoittelija

Mielestäni HETKI ry:n toiminta on hyödyllistä ja sille löytyy suuri tarve. Koen, että konsepti on todella innovatiivinen ja tuo iloa niin asiakkaille, kuin työntekijöillekin. Olen saanut toteuttaa itseäni enemmän kuin missään muussa työpaikassa aikaisemmin ja koen myös, että nyt työpanostani arvostetaan. Tunnen itseni tarpeelliseksi. Olen saanut käyttää luovaa puoltani markkinoinnin eri osa-alueissa ja se on motivoinut minua todella paljon. Olen saanut HETKI ry:ltä uudenlaista mielekkyyttä työhön, jossa en aikaisemmin kokenut samanlaista kipinää. Työporukan koen värikkääksi, koska kaikki saavat olla omia itsejään, sellaisina kun ovat. Työssäoloaikanani HETKI ry on muuttunut paljon; mm. avasimme oman myymälän, perustimme verkkosivut, työporukkamme on kasvanut sekä konsepti on edistynyt isoin harppauksin. Voisin sanoa, että pienestä taimesta on kasvanut nuori puu.

 Elina, palkkatukityöntekijä